Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum tasarruf düzlükından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 isim kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına bağlı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; yan sayısı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Ekseri yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Her yangın merdiveninin her dü yanında korkuluk, küpeşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yaşamsal ögönen taşıyan bu mevzuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını argüman fail kişilerle mukabillaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da duvar yangın kapısı olamayacaktır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yeni yahut ezelî binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni hangi kriterlere nazaran üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kabilinden soruların yanıtlarını tasa ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla sıkı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme strüktürlara için çok daha ferah ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı Yangın Kapısı Fiyatları olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu gidişat can kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Özellikle hassas ve kıymettar materyallerin olduğu odaların baplarının mutlaka Yangın Merdiveni Kapısı yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page